Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Στα Σάλωνα σφάζαν αρνιά και στην Αρωγή τα μοίραζαν μεταξύ τους. Δείτε που πάνε τα χρήματα της Αρωγής


Απίστευτη καταγγελία

Το τελευταίο διάστημα οι καταγγελίες για τον τρόπο διοίκησης και χρήσης των οικονομικών πόρων στην Αρωγή, έρχονται η μία μετά την άλλη. Δεν είναι τυχαίο ότι καταλογίστηκαν ήδη στον Πρόεδρο του ΔΣ Νίκο Γκασούκα, περίπου 4.000 ευρώ, από τον Επίτροπο, για μια πληρωμή που αυθαίρετα εκτέλεσε χωρίς δικαιολογητικά. Για αυτά όμως θα μιλήσουμε εκτενέστερα.

Υπάρχει όμως μια καταγγελία, η οποία αν αληθεύει, φανερώνει το μέγεθος της αναλγησίας και της κατασπατάλησης χρήματος, σε ένα από τα πιο ευαίσθητα ως προς το σκοπό ύπαρξης του ιδρύματα, σε πανελλαδικό επίπεδο. Γιαυτό θα περιμένουμε την επιβεβαίωση ή τη διάψευσή της. 

Όπως πληροφορηθήκαμε,το περασμένο Πάσχα, εν είδει παροχής, προς φίλους, γνωστούς, δικά μας παιδιά και όσους άλλους έκρινε ο Πρόεδρος Νίκος Γκασούκας, αγοράστηκαν και μοιράστηκαν δεκάδες αρνιά με απευθείας ανάθεση της εκτελεστικής επιτροπής της Αρωγής, ύψους 4.231 ευρώ. Δηλαδή, χρήματα που προορίζονται για τα παιδιά της Αρωγής, η Εκτελεστική Επιτροπή τα έκανε απευθείας ανάθεση για να ταΐσει φίλους και γνωστούς!

Σε έκτακτη!!! συνεδρίαση λόγω των διακοπών του Πάσχα λήφθηκε αυτή η απίστευτη απόφαση κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος και τα αρνιά έφευγαν από την Αρωγή φορτωμένα στις πλάτες των φίλων και γνωστών.
Αλλά ίσως σκεφτεί ο καθένας, μήπως οι αγορές κρεάτων ήταν για τις ανάγκες του Κέντρου. Η απάντηση είναι σαφής: Τα παιδιά δεν σιτίζονται στην Αρωγή και άρα δεν υπάρχουν αυτές οι ανάγκες.
Για όσους έχουν απορίες δείτε εδώ την απόφαση. 

Παρά τις όποιες καταγγελίες όμως, ο Πρόεδρος του ΔΣ Νίκος Γκασούκας, φαίνεται ότι χαίρει της αναγκαστικής εκτίμησης του Δημάρχου, ο οποίος άγνωστο για ποιο λόγο δεν τον αντικαθιστά. Το αποτέλεσμα είναι οι παραιτήσεις μελών του ΔΣ να συνεχίζονται, καθώς όσοι βλέπουν όλα αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν αδυνατούν να αντέξουν την κατάσταση, η οποία φαίνεται ότι έχει ισχυρή κάλυψη.

Το ερώτημα που θέτουμε προς τον κ. Κασσαβό, είναι απλό: συνεχίζει να απολαμβάνει ο κ. Γκασούκας της εμπιστοσύνης του μετά τις καταγγελίες που και ο ίδιος γνωρίζει;